Kalender

Publieke optredens en vieringen

Cultuurmarkt

Tjoeke tjoeke tuut tuut…! Op autoloze zondag brengt Fioretti een extra vleugje sfeer in de stad met een breed gamma aan liedjes (gospels, mantra’s, pop…). We treden op om 14u15 en om 15u30 op het podium op de markt in Brugge. Warm welkom.

Lees meer

Zingen voor de Sint

Hij komt, hij komt… Ja hoor, ook de Sint komt naar Brugge en Fioretti mag hem zingend welkom heten met verschillende sintliedjes in een nieuw jasje. Warm welkom vanaf 13u op de Burg.

Lees meer

Kerstconcert

Schuif wat dichterbij, want ‘t is bitterkoud… Ook dit jaar zingt Fioretti samen met Ingeborg en muzikant Tom Van de Venne een kerstconcert.  Je kan er genieten van bekende en nieuwe kerstliedjes die je helemaal onderdompelen in de kerstsfeer.  Verder zorgen we ervoor dat iedereen kan meezingen. Het is dus geen gewoon luisterconcert, maar een…

Lees meer

Kerstviering

Stille nacht, heilige nacht… Naar jaarlijkse gewoonte luistert Fioretti een gezinsvriendelijke kerstviering op in de Kapucijnenkerk om 18 uur. Tip: kom op tijd, want de kerk zit altijd nokvol. Een aanrader voor het hele gezin.

Lees meer

Paasviering

Bim bam beieren, de klokken brengen eieren… en wij brengen vreugdevolle paasliederen in een modern jasje. Welkom in onze gezinsvriendelijke paasviering in de Kapucijnenkerk om 18 uur. Kom samen zingend Pasen vieren met het hele gezin.

Lees meer

Moederdagviering

Mama’s en oma’s aan de top! Naar jaarlijkse gewoonte luistert Fioretti een gezinsvriendelijke moederdagviering op in de Kapucijnenkerk om 18 uur. Moeders genieten van een originele attentie.

Lees meer

Vaderdagviering

Hé pa, heb je even tijd? Naar jaarlijkse gewoonte luistert Fioretti een gezinsvriendelijke vaderdagviering op in de Kapucijnenkerk om 18 uur. Vaders genieten van een unieke attentie.

Lees meer

Optreden zangstage 2019

Mooi weer vandaag, geen excuses, geen geklaag! Na een intensieve zangstageweek laten we jullie mee genieten van een gevarieerd pop-programma. Wil je er graag bij zijn? Contacteer ons!

Lees meer

Music Maestro

Naast onze repetities, optredens en eigen jaarlijkse zangstage (exclusief voor koorleden), richt Fioretti vanaf dit jaar ook kampen in voor al wie graag de vreugde vanuit het musiceren wil ontdekken. Music Maestro is het muziekkamp in de komende zomer waarin getoverd wordt met de ukelele: zowel voor starters als gevorderden in combinatie met zang en…

Lees meer