Kalender

Publieke optredens en vieringen

Harmonieuze Hilde Hulde

Met heel veel dankbaarheid voor de afgelopen jaren willen we jullie laten weten dat onze koordirigente Hilde Neutens, na meer dan 40 jaar dienst, plaats zal maken voor een nieuwe wind in het koor. Met haar ongeëvenaarde passie, toewijding en talent heeft zij al die jaren onze stemmen naar ongekende hoogtes gebracht. Haar leiderschap en…

Lees meer

Herdenking WOI Dudzele

Fioretti zorgt voor enkele sfeervolle, muzikale momentjes in de herdenkingsviering voor de slachtoffers van WOI in Dudzele. De viering vindt plaats op 5 november in de kerk van Dudzele om 10u. Warm welkom!  

Lees meer

Kerstconcert 23 december

Kerstmis vier je niet alleen… Ook dit jaar zingt Fioretti samen met Ingeborg en muzikant Tom Van de Venne opnieuw een kerstconcert. Je kan er genieten van bekende en nieuwe kerstliedjes die je helemaal onderdompelen in de kerstsfeer. Meer info volgt!

Lees meer

Popreis

’t Is weer zomer, de vakantie is hier! Van 30 juni t.e.m. 5 juli trekken we met z’n allen naar Antwerpen voor een onvergetelijke popreis!

Lees meer

Music Maestro

Ook in 2024 organiseert Fioretti een extern Music Maestro-kamp van maandag 5 augustus t.e.m. vrijdag 9 augustus. Dit kamp is ook toegankelijk voor niet Fioretti-leden. Meer info via Facebook en Instagram.

Lees meer