Kalender

Publieke optredens en vieringen

Optreden voor stad Brugge in Mintus

1,2,3,4,5,6,7…Zo gaat het goed, zo gaat het beter en nog een kilometer! Op zaterdag 21 september zingen we voor de prijsuitreiking van een wandelzoektocht. Dit gaat door op de Dag van de dementie in Ter Potterie (Peterseliestraat 21, Brugge) van 15u tot 16u. Allen welkom!

Lees meer

Levensloop

Fioretti zorgt voor een sfeervol, muzikaal moment tijdens het kaarsen-ceremoniemoment op Levensloop. De kaarsenceremonie loopt van 20u30 tot 21u en gaat door in Sport Vlaanderen – Nijverheidsstraat 112 – 8310 Brugge. Warm welkom!

Lees meer

Zingen met Jan Kortie

Op vrijdagavond 18 oktober 2019 is er het mantra meezingconcert: ‘Laat jouw lied zingen!’. Het Fiorettikoor zingt als publiek mee met Jan Kortie.  

Lees meer

Kerstconcert

Schuif wat dichterbij, want ‘t is bitterkoud… Ook dit jaar zingt Fioretti samen met Ingeborg en muzikant Tom Van de Venne een kerstconcert. Je kan er genieten van bekende en nieuwe kerstliedjes die je helemaal onderdompelen in de kerstsfeer.  Verder zorgen we ervoor dat iedereen kan meezingen. Het is dus geen gewoon luisterconcert, maar een…

Lees meer

Kerstviering

Stille nacht, heilige nacht… Fioretti luistert samen met Ingeborg Sergeant de allerlaatste, gezinsvriendelijke kerstviering op in de Kapucijnenkerk om 18 uur. Tip: kom op tijd, want de kerk zit altijd nokvol. Een aanrader voor het hele gezin.

Lees meer

Music Maestro – muziekkamp (ook voor niet-leden)

Music Maestro 9-13 augustus 2020 Gedurende deze 5-daagse, coronaproof kampweek maak je kennis met de wondere wereld van zang, ukelele, toneel en dans. We leren bekende liedjes (pop, musical, LikeMe…) zingen, performen en begeleiden op een ukelele (geen ervaring verreist). Amusement en speelplezier verzekerd! Op het einde van de week is er een toonmoment.  

Lees meer