Kalender

Publieke optredens en vieringen

Optreden open monumentendag

Op open monumentendag geven we twee mini-meezingconcertjes in de kerk van de Kapucijnenkerk. De plek waar het voor ons allemaal begon, de plek die ons nauw aan het hart ligt.  Allen welkom om 15u of 16u!

Lees meer

Optreden 30 jaar Nino Feliz

Samen met Ingeborg Sergeant en Tom Van de Venne treden we op voor het 30-jarig bestaan van Nino Feliz. Het optreden vindt plaats in het auditorium van het Sint-Lodewijkscollege in Brugge.  Meer info via deze link. 

Lees meer

Herdenking WOI Dudzele

Fioretti zorgt voor enkele sfeervolle, muzikale momentjes in de herdenkingsviering voor de slachtoffers van WOI in Dudzele. De viering vindt plaats op 6 november in de kerk van Dudzele om 10u. Warm welkom!  

Lees meer

Kerstconcert 26 december

Kerstmis vier je niet alleen… Ook dit jaar zingt Fioretti samen met Ingeborg en muzikant Tom Van de Venne opnieuw een kerstconcert. Je kan er genieten van bekende en nieuwe kerstliedjes die je helemaal onderdompelen in de kerstsfeer. Maandag 26 december 2022 om 16u en 19.30u! Kapucijnenkerk, Boeveriestraat 18, 8000 BruggeTicket: €15 Bestellen via volgende…

Lees meer

Koorreis

’t Is weer zomer, de vakantie is hier! Van 2 – 7 juli trekken we met z’n allen naar Antwerpen voor een onvergetelijke popreis!

Lees meer

Music Maestro

Ook in 2023 organiseert Fioretti een extern Music Maestro-kamp van maandag 7 augustus t.e.m. vrijdag 11 augustus. Dit kamp is ook toegankelijk voor niet Fioretti-leden. Inschrijven kan via deze link. Meer info via Facebook en Instagram.

Lees meer