CONTACT

Hilde Neutens

Dirigente

Na haar loopbaan als gepassioneerd leerkracht en met meer dan 35 jaar koorervaring blijft Hilde de motor van het Fiorettikoor. 
Samen met haar energieke dochter vormt ze een muzikale tandem. Ze slaagt erin om op bezielende wijze jongeren warm te maken voor het samen zingen. Haar oase techniek kent veel bijval. Naast haar pedagogisch diploma behaalde ze ook een diploma voordracht/toneel aan het conservatorium. Hilde wil jongeren via een gezond stemgebruik en expressie laten kennismaken met de vreugde van het samen zingen.

Sara Breemersch

Hulpdirigente

Sara heeft een passie voor muziek en zang. Ze behaalde haar diploma musical aan de kunstacademie in Knokke en vertolkte een hoofdrol in de musicalproducties Seussical Jr. van Koté Koer en de Toverfluit van vzw Artbij.
In het dagelijks leven geeft Sara les aan het 5e leerjaar van de Vrije Basisschool Kantelberg. Na school geeft ze ook ukelele, piano- en zangles. Voor Fioretti schrijft Sara verschillende koorarrangementen uit, leert ze aan en begeleidt ze ook tijdens repetities en optredens.

Stuur ons een bericht

Wil je graag lid worden van het Fiorettikoor of wil je ons boeken voor een optreden?

Vul dan het onderstaand formulier in. Wij antwoorden je zo snel mogelijk. Tot dan!

    Locatie

    Boeveriestraat 16

    8000 Brugge

    hilde.neutens@telenet.be
    sara.breemersch@hotmail.be