Jeugdkoor Fioretti

Contact

Wil je gewoon even uitproberen? Wens je graag een folder van het koor? Heb je vragen? Neem voor dit alles gerust contact met ons op.

Dirigente: Hilde Neutens
Tien Geboden 29
8200 Sint-Andries
Tel. 050 31 87 56
hilde.neutens@telenet.be

Hilde is leerkracht in het middelbaar onderwijs en heeft al meer dan 30 jaar koorervaring. Ze slaagt er in om op een bezielende wijze jongeren warm te maken voor het zingen en musiceren. Haar oase techniek heeft veel bijval.
Naast zang heeft Hilde ook een diploma voordracht, toneel en expressie behaald aan het conservatorium. Ze volgde heel wat zangstages en wil jongeren via een goed stemgebruik en expressiviteit laten kennismaken met de vreugde van het samen zingen.

Hulpdirigente: Sara Breemersch
Tien geboden 29
8200 Sint-Andries
Tel. 050 31 87 56
sara.breemersch@hotmail.be

De appel valt niet ver van de boom… Sara is de muzikale dochter van dirigente Hilde die met haar 21 lentes een passie voor muziek en zang heeft.
Sara geeft les aan het 3e leerjaar van de Vrije Basisschool Kantelberg in Sint-Kruis. Ze geeft ook piano – en zangles in het jeugdmuziekatelier te Sint-Andries.
Sara volgde al heel wat musicalstages bij TheAcademy onder leiding van Ilse La Monaca van wie ze nog steeds heel wat zangtechnieken opsteekt.
In 2012 vertolkte ze een hoofdrol in de musical Seussical Jr. een productie van Koté Koer.
In september 2015 staat ze op de planken met de musical de Toverfluit waar ze opnieuw een hoofdrol wist te bemachtigen.
Sara begeleidt zichzelf ook aan de piano en brengt haar eigen kleinkunstprogramma op verschillende plaatsen.